Jumaat, 25 Februari 2011

rock bebehhhhhhhh.....hahahahahahaha

________´$$$$`_____________________________,,,_
_______´$$$$$$$`_________________________´$$$`
________`$$$$$$$`______,,________,,_______´$$$$´
_________`$$$$$$$`____´$$`_____´$$`____´$$$$$´
__________`$$$$$$$`_´$$$$$`_´$$$$$`__´$$$$$$$´
___________`$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$$_´$$$$$$$´_
____________`$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$$`´$$$$$$´_
___,,,,,,______`$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$´_
_´$$$$$`____`$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$´_
´$$$$$$$$$`´$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$´_
´$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$´_
___`$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$_$$$$$$´_
______`$$$$$$$$$$$$$_$$$$$__$$_$$$$$$_$$´_
_______`$$$$$$$$$$$$,___,$$$$,_____,$$$$$´_
_________`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$´_
__________`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$´_
____________`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$´_
_______________`$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$´_
3 hours ago · · 2 people

Rabu, 23 Februari 2011

Keakraban Keluarga....

Terbaca plak Metro hari ni tentang keakraban keluarga....Dah lama kluarga mattuyu tak mcm diaorg ni kan??...

Jumaat, 18 Februari 2011

Macam macam Facebook.....

Lepas ni bolehlah kita pakai Komen ni untuk LIKE status org kat facebook....ngeeeeee......

SAYA DAN SEGENAP...
RAKYAT MALAYSIA

........................................................ .............
Presiden
.................................Wakil Presiden
Menteri Agama
Menteri Badan Usaha Milik Negara
Menteri Pertahanan
Menteri Dalam Negeri
Menteri Hukum dan Hak Asasi Manusia
Menteri Kebudayaan dan kesenian

Rabu, 16 Februari 2011

kisah benar.....bakar diri...


Azarudin Bocheh February 16 at 5:37pm
kak...berita terkini...???
Jay Zee February 16 at 6:02pm Report
ops sori hampir terlupe.....amy masih lg dlm icu.....keadaan stabil.....saya pn belom berkesempatan lg g melawat die.....insyaallah hari sabtu sya g lawat die.....harap2 allah beri kekuatan pd die dlm melawani sakit yg ditanggungnye.......tu la bertindak mengikut hati yg amarah.......
Azarudin Bocheh February 16 at 6:07pm
ok..sekarang...meh cite sikit apa sebenarnya berlaku....
Jay Zee February 16 at 6:36pm Report
kalo diikutkan benda yg digaduhkan kecik ajer....boleh selesai dgn aman......amy ni yg sebenarnye baik org nye....dng adik adik beradik sya die x de masalaah.....munkin sebab perangai die yg(camner ya nak cakap)panas baran ar senang cite....slah seorg adik perempuan die x berapa suke ngan die.....

nak jd cerita semalam.....adik die ni nak berpes....amy pun nk berkpes skali....bile nmpk amy nk bekpes adik die pn blah g ruang tamu.....time mkn tengah hari pn cam tu gak.....amy ni pasan ar yg adik die ni x suke kat die....AMY"ko ni naper La....ko x suke ngan aku ker?aku ni busuk sgt ke?asal aku dtg je kat ko...ko lari".....sambil marah2 kat adik die....

lepas tu bapak amy masuk cmpr lakkk....BAPAK AMY"ko kalo berani ko pukul adik ko ni depan aku.....aku nk tgk....(seakan-akan mencbar)...amy ni memang ar tgh marah.apa lagi die kejar ar adik die ni......pas tu mama amy suh adik amy ni lari kerumah adik saya nani....kebetulan plak time tu saya dan 2 org adik llaki saya ade kat rumah nani......

dalam berlari tu adik amy ni ckp ar kat amy...."aku mmg benci ngan ko...muka ko pun aku xnk pandang"amy kejar ar die....sampai umah nani...adik die terus peluk saya....amy tark rmabut adik die sejkuat2 hati die....saya menjerit2 sambil sentap tgn amy......lepas tu amy terjang adik die.....x lame kemudian bapak amy plak turun smbil marah....BAPAK AMY"kalo aku nmpk ko terajang adik ko ni aku bunuh ko.....(bapak amy x puas hati..die tanye kat saya....dlm sendu dh ketakutan saya ckp xde....amy x sepak pun dilla)rumah tme tu dh huru hara dh....cam filem tamil(hahha masih leh melawak lg ni0.......

x lame lepas tu bapak siamy ni amek pisau...ya allah kiteorg time tu dah meraung2...susupen.....si amy plak balik umah die amek sabit....nasib baik adik lelaki saya yg sorang ni stanby kat luar.....bapak amy kat dlm umah dh di pegang abg amy...lipat tgn bapak die kat belakgn.....huru haranye time tu......allah ajer yg saksikan semua kejadian tu.....kesian mama amy.....meraung2 menangis2......keadaan terkawal sekajap coz amy pn adik saya dh tenangkan

x lame pas tu bapak die wat hal plak lg....balik umah die...die cabar amy tumbuk die.....adengan cabar mencabar berlaku lagi...x lame tu mama amy turun lg sambil memekik minta tlg.....kite org dlm umah ni lintang pukang kurung diri dlm bilik sebab takut ape2 yg tak diingini berlaku...ngan adik amy tu saya seret dlm bilik......x lame pas tu dgr abg amy menjerit2 pnggil adik die ni......kiteorg semua dh taku kalo2 amy nk apekan adik die.....abg die kat luar bilik dh meraung2:ABG AMY'La....dh cdera dah la.....kiteorg ingat bapak amy yg cedera....tp dgr adik2 sya pekik panggil ambulan cepat!!!!!!!rupenye time tu amy dh bakar diri die.....ya allah........takutnye aza......kiteorg sume trauma....adik amy yg amy terjang tu sampai pengsan ar coz terlalu truma....mama die lg arrrr....

dramatik tul ar...selalu tgk kejadian ni dlm cerita kat tv....semalam berlaku dpn mata sendiri......org punyer ar ramai kerumun halaman rumah adik saya....mcm tgk org shooting drma.....tp sebelum amy dihantar kespital dlm menahn sakit tu sya tanye gak kat die....SAYA"kenapa amy tergamak buat semua ni....? AMY"amy xnk buat semua ni......bkn salah amy(lepas tu amy x dpt abiskan kata2 die coz terlalu sakit)......semalam mmg hari2 yg mencabar.....
Azarudin Bocheh February 16 at 6:56pm
Astaghfirullah....kenapa amy buat camtu...sabar kak...saya plak berlinang air mata baca cite akak ni....saya nak copy paste masuk dalam blog....
Jay Zee February 16 at 7:08pm Report
ntah la.....dh ilang pedoman......dh ilang kawalan diri....tu yg saya cakp....saya x sangka amy boleh amek tindakan yg bodoh ni.....benda dh jadi nk nyesal pn x gune.....harap lepas kejadian ni....amy.....adik die dan bapak die berubah.....harap2 ade kesedaran lah pd keluarge die org.....gaduh2 anak beranak sampai satu kg bleh tahu....x rendah ke mertabat tu aza.....sedih tau kite org.......kiteorg berdoa moga amy tu sedar dr sakit......supaya die sempat bertaubat.......kite org xnk die mati dlm kesesatan.......nauzubillah.........
Azarudin Bocheh February 16 at 7:25pm
insyaallah....pada aza bende ni berlaku atas desakan dan telunjuk dari bisikan Syaitan...percayalah....kerana yg berlaku.....adalah bermula dari API kemarahan yg kecil dan berakhir dgn API kemarahan yg membunuh....akak masuk blog aza ye...aza dah jdkan kes ni sebagai pengajaran untuk keluarga aza...insyaallah...
KELUARGA MOHD SATAR BIN HJ MOHAMED@MAT TUYU: kisah benar.....bakar diri...
aza-atanmattuyu.blogspot.com
Share


Saya harap apa yg dipaparkan disini menjadi pengajaran dan iktibar untuk keluarga Mattuyu...jgn kerana sedikit masalah akan menjadi sesuatu yg diluar jangkaan dan disertai dengan bisikan SYAITAN yg menyesatkan...pasti adik atau AMY yg didalam cerita itu mendapat bisikan Syaitan yg menyatakan bahawa.."BAIK KAU BUNUH DIRI...DAH TAKDE ORANG YANG SAYANG KAT KAU LAGI"...wallahualam....tolong rahsiakan nama nama tercatit...wallahualam...

Selasa, 15 Februari 2011

Maulidurrasul 2011

IRONINYA menjelang sambutan hari keputeraan junjungan besar Nabi Muhammad SAW, seluruh masyarakat Islam di Malaysia melakukan pelbagai persiapan termasuk perarakan, program ceramah dan forum bagi memperingati kelahiran insan agung ini.

Segalanya dilakukan demi menunjukkan rasa kasih sayang yang tidak berbelah-bahagi terhadap baginda yang telah membawa rahmat dan kesejahteraan untuk seluruh alam.

Ini juga bertepatan dengan sabdanya yang bermaksud "Tidak beriman seseorang kamu kecuali aku lebih dicintai daripada kedua ibu bapanya, anak dan manusia keseluruhannya".

Namun setelah lebih 1400 tahun Nabi Muhammad SAW diutuskan dengan seruan untuk mentauhidkan Allah SWT serta memperelok akhlak manusia, terdapat segelintir masyarakat Islam yang masih tidak mengerti ajaran mulia yang dibawa olehnya.

Perkara ini dapat dilihat daripada sudut kepercayaan, amalan syariah dan akhlak mulia yang sepatutnya sebati dalam diri individu Muslim. Ketiga-tiga aspek ini merupakan komponen utama ajaran Islam yang dibawa oleh Nabi Muhammad SAW.

Kepentingannya boleh diibaratkan seperti sebatang pokok yang tegak berdiri dek kerana akar tunjang yang menusuk bumi, dihiasi pula dengan dahan, ranting serta daun-daun menghijau yang kemudian menghasilkan buah yang enak dimakan.

Kegagalan menghayati ajaran Islam sebagai cara hidup telah menyebabkan, aspek kepercayaan terhadap Rukun Islam dan Rukun Iman yang menjadi tonggak keutuhan akidah umat Islam tercalar lalu menyumbang gejala kerosakan akidah yang membimbangkan.

Terbaharu, pendedahan sebuah kumpulan ajaran sesat di Putrajaya, jelas menyimpang daripada landasan akidah yang sebenar. Bagaimana mungkin seseorang mendakwa melihat Nabi Adam dan Nabi Sulaiman AS, sedangkan nikmat mimpi melihat Nabi Muhammad SAW pun sukar untuk diperoleh. Begitu pula dakwaan memiliki kitab yang mempunyai petunjuk lebih jelas berbanding al-Quran merupakan pembohongan nyata yang mengelirukan umat Islam.

Gejala kerosakan akidah, berjangkit pula kepada masalah pelaksanaan undang-undang syariah, lalu ada yang berani mempersoalkan hukuman sebat kepada pesalah zina dan peminum arak.

Bukankah Allah SWT dengan jelas menyatakan dalam Surah al-Maidah bahawa orang yang berzina lelaki dan perempuan hendaklah disebat dengan 100 kali sebatan, tanpa belas kasihan.

Dalam konteks pelaksanaan ibadah pula, secara sedar atau tidak masih ramai yang melaksanakan ibadah tetapi di bawah indeks pencapaian kualiti ibadah (KPI) yang ditetapkan. Sebagai contoh, ramai yang solat tanpa disertai rasa khusyuk dan penyerahan diri sepenuhnya kepada Allah SWT.

Begitu juga ada yang tak malu jika tidak berpuasa pada bulan Ramadan, orang kaya khuatir disindir kedekut jika tidak bersedekah ataupun pergi haji sekadar untuk mencukupkan pingat dan gelaran sedia ada.

Apabila kerosakan akidah dan syariah semakin parah, ia menyumbang pula kepada kehancuran akhlak dan nilai murni yang diajarkan oleh Nabi Muhammad SAW. Pergaulan bebas tanpa sempadan, berpelukan, berciuman di khayalak ramai bahkan bersekedudukan seolah-olah menjadi gaya hidup kepada sesetengah masyarakat Islam.

Cara hidup yang tidak berpaksikan kecantikan akhlak Islam ini menyumbang pula kepada peningkatan maksiat, pembunuhan, buang dan bakar bayi, minum arak dan pelbagai aktiviti yang tidak bermoral. Begitu juga tatacara berpakaian yang menjolok mata dan menampakkan susuk tubuh sedikit sebanyak menyumbang kepada jenayah rogol dan gangguan seksual yang menjadi-jadi.

Apa yang berlaku menampakkan realiti kehidupan umat Islam hari ini lebih buruk daripada masyarakat Arab jahiliah ketika Nabi Muhammad SAW diutuskan. Kalau dahulu mereka sanggup menanam anak hidup-hidup kerana malu dikurniakan cahaya mata perempuan kini segelintir masyarakat Islam lebih ke hadapan kerana tergamak membunuh sesiapa sahaja tak kira bayi perempuan, lelaki hatta khunsa sekalipun kerana malu akibat keterlanjuran zina yang dilakukan.

Terbaharu kes bayi ditemui dibakar adalah episod pembunuhan kejam segelintir masyarakat jahiliah moden yang tidak berpenghujung. Tindakan mereka bersifat kebinatangan dan langsung tidak berperikemanusiaan.

Lalu apakah cukup maulud Nabi Muhammad SAW diingati hanya dengan mengadakan majlis di masjid dan surau, kawasan kejiranan dan di jabatan-jabatan tertentu selama berbulan-bulan lamanya tanpa dihayati dan dilestarikan sunah dan ajaran yang dibawa oleh Baginda Nabi Muhammad SAW.

Jika begitulah amalannya ia tak ubah seperti meraikan sambutan hari jadi biasa yang dipenuhi pelbagai kuih-muih juga hidangan nasi minyak yang menyelerakan, diselitkan pula dengan sesi ceramah seperti program Raja Lawak yang menyebabkan semua hadirin ketawa terbahak-bahak dan pulang tanpa memperoleh apa-apa.

Ada pula yang mengadakan sambutan Maulidur Rasul sebagai satu trend bagi memenuhi aktiviti tahunan yang juga perlu dihindari bagi mengelak tanggapan serong yang bakal mencemarkan kesucian institusi kenabian.

Justeru, sempena ketibaan hari mulia ini, umat Islam diseru untuk mengamalkan 4M terhadap sirah perjalanan hidup Nabi Muhammad SAW. Mereka diseru memiliki sekurang-kurangnya sebuah kitab sirah, kemudian membaca, memahami isi kandungannya dan mempraktikkan setiap sunnah tinggalan nabi sebagai jalan selamat untuk beroleh kejayaan hidup dunia dan akhirat.

Dengan cara ini juga kita akan lebih mengenali personaliti dan peribadi Nabi yang dikasihi oleh kawan dan lawan.

PENULIS ialah Pensyarah Pusat Pemikiran dan Kefahaman Islam, UiTM Kampus Bandaraya Johor Bahru.


Salam maulidur Rasul....

Khamis, 10 Februari 2011

Dinny Boy Sakit Tekak...(Tonsil)

Assalamualaikom...Dah 2 hari dah budak Boy ni ngadu sakit tekak....ingatkan takde pape,biasalah...sakit tekak musim panas sejuk ni...

Tapi semalam dah kena 'sound' dgn mokde...kata mokde"kau ni anak sakit tekak sampai takleh telan air liur pun ko biorrrr jeww"...erkkkk.....dalam hati aku ni gerenti Dinny Boy dok mengadu yg berlebihan dgn mak atok dia nih,almaklumlah...cucu kesayangan..cewaaahhhh.......cesssss...Hakuuuuuu jugak yg kena....

so pepagi ni lepas solat subuh,siapkan Hezry dgn Naiim go to school....dalam perjalanan hantar Naiim,Dinny boy pun ikot,skali jalan ke Klinik.....Doktor just bagi ubat minum(sakit tekak) dgn vitamin C je.....tapi kalau nengok gambau...ngeri gak la...
Tuuuuuu...nampak merah tu...siap bonjol bonjol....perghhh...talan air liur sakit kata Boy..

Tapi saya tengok...selambewww jewww telan roti canai...
Zoooomm innnnnnnn kata Aznil...huhuhu.....

Selasa, 8 Februari 2011

Lagi kekejaman manusia...

Kesian bila kita melihat amah amah ini didera oleh majikan mereka....
Tidak kurang juga apabila mereka dirogol...diseksa seperti binatang.....
Tetapi bagaimana pula jika amah amah ini pula yg mendera anak anak majikan mereka.....
Bagai tiada kesudahan bila kita membaca akhbar harian...
Aaaaaaaadddaaaaa je kes mcm ni...(tiru Ustaz Kazim)...ustaz kazim kata kalau AAAA tu 4 harkat maknanya teruk benar la bunyiknye....hehehe......

Kita saksikan video yg baru saya terima melalui E-mel.........
video
Amacam......tak ngeri ke kita nak ambil amah sebagai penjaga anak2 kita....jadikanlah iktibar....
Agak agak...kembong tak budak tu.....Anda tengok...Anda jawab.....

jumpa lagi...:)

Anda juga pasti benci melihat lagi lagi kekejaman manusia..Klik je Kat SINI

Ahad, 6 Februari 2011

Selamat hari Lahir...

Selamat Hari Lahir Dinny Boy...Semoga Allah terus memberikan hidayahNya pada kita...
Jadilah anak yg soleh..yg sentiasa mendoakan kedua ibu bapanya....
Jadilah anak dan org yg beriman kepada Allah dan Rasulnya.....
Janganlah sengaja meninggal perkara wajib dan tinggalkanlah laranganNya...
Insyaallah hidup kita pasti berkat dunia dan akhirat...insyaallah...
Dari Imam Syafei Apabila Ditanya Mengapa Dia Mula Memakai Tongkat Apabila Umur Dia Masuk (30@40 tak pasti) Padahal Dia Masih Sihat,

"Smoga ia menjadi ingatan untuk aku supaya memperbanyakkan lagi amal untuk di bawa ke akhirat, pecutan amal aku harus laju kerana masa yang ada sudah semakin suntuk !"......

Selamat Hari Lahir Pak Anjang dan Dinny Boy.....

Kepada yg belom lagi membaca posting sebelom ni...tekan je la kat SINI.....pasti klako...hahahaha

Sabtu, 5 Februari 2011

Aktiviti Balik Muo..



Ni saja saja je testing...dalam pada masa tgh pejam mata tu...bayangkanlah sendiri didalam khayalan bagaimana ditindih...dihempap...didatangi...dan dibangkitkan kembali...wallahualam
Kubur Pokde yg sentiasa akan kami lawati....minggu ni cuma berkesempatan untuk melabuhkan batu nesan sebab untuk membuat kepok belom boleh lagi...kalau buat jugak alamatnya kena timbus la dgn tanah kubur sebelah...

Masa duk lepak lepak santai kat umah atok....teringat pakjak suh amik gambo untuk menjelaskan lagi keadaan warna dinding umah atok...biru hijau....kelabu taik tuuuttt....
Yang ni kelabu taik tuuuutt...hahahaha...tapi tona warna menjadikan ruang tamu atok ni kemas dan besar...
Yang ni hijau muda ala ala anak tudung atok...hehehe.....
Jambatan atau titian menghubungkan umah kami dan atok....
Inilah thermos ajaib yang masih disimpan atok...katanya pakjak marah kalau buang.....ada jin tanah gamaknya dalam thermos ni...huhuhuhu

Lepas tu pada malamnya...diadakan surprise untuk meraikan harijadi paknjang yg jatuhnya pada 6 februari 2011 ....tetapi dipercepatkan sedikit kerana masa cuti amatlah terhadnya..
Inilah surprise gift untuk paknjang ...(aku belom bayor duit kat kak idah lagi)....huhuhu
Paknjang kira menahan air mata jugaklah semasa kami meraikannya...
Syaheera selaku anak bongsu membaca ucapan untuk ayahndanya dan linangan air mata pun bermula......
Inilah antara pemenang pertandingan 'TEKA PAK ANJANG'....ramai lagi pemenang yg hilang dari lensa kamera....antaranya zairul@elun..dinny@boy dan banyak lagi...soalannya...jeng jeng jeng...

1)Apakah favourite team bola pak anjang?---->arsenal
2)Apakah jenama baju kegemaran pak anjang?---->camel active
3)Apakah nama penuh isteri pak anjang?---->Nor Anani bt Abdul Aziz..(soalan ini menimbulkan sedikit kekecohan apabila syaheera tersilap sedikit membaca soalan iaitu...apakah nama penuh isteri pak anjang YANG SEKARANG......wakakaka...terus org menjerit...hahahahaha)
4)Bilakah tarikh sebenar hari jadi pak anjang?---->6 februari 1956
5)Apakah nama gelaran pak anjang dan siapakah yg memberi gelaran tersebut?--->ketot...tok enah
6)Siapakah pemain gitar kegemaran pak anjang?---->man kidal
7)tangan belah mana pak anjang pakai jam?---->kanan
8)Siapakah pasangan yg bersanding bersama pak anjang?---->kak besah
9)Apakah nama kampong kegemaran pak anjang?---->kampong doriah
10)Apakah number plat keta pak anjang?---->JLC 7432
11)Dimanakah rumah kedua dua besan pak anjang?---->parit sakai dan kuantan
12)Apakah hobi pak anjang ketika memandu?---->korek hidung
13)Tahun pak anjang berkahwin?---->1982
14)Saiz pinggang pak anjang?---->36
15)Apakah jenis makanan yang pernah pak anjang berniaga?---->sotong kangkung
16)Berapa batang gigi pak anjang yg telah rongak di tepi?---->2
17)Apakah nama penuh menantu pertama ayah?---->Nur Saadudin b Datim
18)Berapakah nombor rumah pak anjang di taman seri jeram?---->69
19)Bila pak anjang menerima menantu pertama?---->12 sept 2010
20)Berapakah umor isteri pak anjang?---->49..

Berikutlah antara soalan soalannya......tetapi ada jugak yg bagi soalan sendiri...antaranya...
1)pakcik matar...dimanakah pakanjang hampir lemas ketika mandi parit...dan antara jawapan yg kelako adalah dari abg ajip....belakang umah pak ngah bidek....wakakakaka...jawapan sebenar lupa la plak...hahaha...tanya pakcik yeaa...

2)pak usu.....antara aku(poksu) dgn pak anjang...berapa lama kami angkat taik..wakakakakakaka...pecah kepala kitaorg gelak...sorang pun tak dapat jawab dan jawapan diberikan sendiri oleh poksu..iaitu poksu sebulan...pak anjang 6 hari...dan jawapan disahkan sendiri oleh pak anjang....wakakakakakakakakaka

3)aza....apakah jenis rokok paknjang sebelom berenti....dan soalan ini telah bocor tetapi diberikan juga hadiah dan dimenangi oleh zairol....rokok peter stuyvesant.....hahahahahahaha....


Ada apa dgn Sarah....atau......apa kenaaaa laaaa ko ni sarahhhhhhhh......hahahahahahaha
Jamming......jamming.....dan boleh dikatakan lagu yg di jam..tidak mengecewakan...
Abg awang punya skill pun bleh tahan gak arrr.....abg yust pun orait jugak....
Abg padil yg kira orait gak la.....
tapi bila poksu datanggggggggggg........hancusssssssss....arghhhhhhh.....tidakkkkkkkkkkk.....
cincinnnnnnnnn belahhhhhhhhhhhhh rotannnnnnnnnnnnnnnn satuuuuuuuuuuuuuuuuu.......hahahahahahahahahhahaahahahha......

anyway...aku enjoy balik kampung raya cina ni....alhamdulillah....aksi kami menebang pokok di belakang dan tepi fertigasi takde sorang pon teringat nak amik...maklumlah...penat dan luka luka tangan poksu dera...antara yg kena dera....aza...yust....ajip...huhuhhuhu...ok...jumpa lagi di lain posting...insyaallah....assalamualaikom....

ngaji

Ahmed Deedat

Family Pokde

MOHAMED SATAR BIN MOHAMED(14.04.1950)
HASNAH BTE ABU BAKAR(03.11.1951)

AZAMUDIN BIN MOHAMED SATAR(05.09.1975)
SUNITA BTE MAD DESA(04.06.1976)
NUR MUNIRAH BTE AZAMUDIN(16.11.1999)
NUR HAMIZAH BTE AZAMUDIN(14.12.2002)
MUHAMMAD NUR HAZMAN BIN AZAMUDIN(06.01.2007)

AZARUDIN BIN MOHAMED SATAR(07.08.1979)
NORFAZILAH BTE RAHMAT(09.12.1977)
MUHAMMAD AMIRUL DINNY BIN AZARUDIN(06.02.2000)
MUHAMMAD AMIRUL HEZRY BIN AZARUDIN(20.12.2002)
MUHAMMAD AMIRUL NAIIM BIN AZARUDIN(14.07.2006)
MUHAMMAD AMMAR ASHRAF BIN AZARUDIN(25.04.2009)

SITI AISHAH BTE MOHAMED SATAR(12.01.1993)