Sabtu, 26 September 2009

AIRMATA POKDE


Assalamualaikom semua....semoga sihat sejahtera disamping keluarga tercinta.....sorry lah sebab dah lama tak update blog ni....almaklumlah...bz gila.....so tanpa membuang masa,apa kata kita mulakan dgn menatap gambo raya ni dulu......gambo ni di amik pada pagi raya....belom sempat tangan pokde menggenggam tangan atok mak.....dedua dah meleleh...cuba teka sape yg meleleh dulu...ya betul..sudah semestinya pokde..ahaksss..sori papa..jgn marah ekk....memang pokde senang benar mengalirkan airmata...yg paling sedih dan betul betul membuatkan saya mengalir air mata bersama papa yg tercinta ialah di padang arafah ketika kami berdoa sambil mendongak ke langit...mudah mudahan dimakbulkan.....

Masa malam majlis open house tokmak hari tu...saya dapat menyaksikan sendiri betapa cerianya wajah warga mattuyu sekelian,sampai saya sendiri pun tak bleh nak kontrol hensem bila warga mattuyu ni berkumpul....nak nak pulak terjumpa balik sepupu A.K.A member...dak wan anak ayah long yg memang kitaorg suka buat klako yg impossible sampai krem urat perut..jom kita layan wajah tokde n warga mattuyu yg lain...jom layanzzzz

video

ngaji

Ahmed Deedat

Family Pokde

MOHAMED SATAR BIN MOHAMED(14.04.1950)
HASNAH BTE ABU BAKAR(03.11.1951)

AZAMUDIN BIN MOHAMED SATAR(05.09.1975)
SUNITA BTE MAD DESA(04.06.1976)
NUR MUNIRAH BTE AZAMUDIN(16.11.1999)
NUR HAMIZAH BTE AZAMUDIN(14.12.2002)
MUHAMMAD NUR HAZMAN BIN AZAMUDIN(06.01.2007)

AZARUDIN BIN MOHAMED SATAR(07.08.1979)
NORFAZILAH BTE RAHMAT(09.12.1977)
MUHAMMAD AMIRUL DINNY BIN AZARUDIN(06.02.2000)
MUHAMMAD AMIRUL HEZRY BIN AZARUDIN(20.12.2002)
MUHAMMAD AMIRUL NAIIM BIN AZARUDIN(14.07.2006)
MUHAMMAD AMMAR ASHRAF BIN AZARUDIN(25.04.2009)

SITI AISHAH BTE MOHAMED SATAR(12.01.1993)